O BRENDU ZA SAVRŠENE NOKTE - LUXKRAFT®

LUXKRAFT® BREND je partnerstvo lepote, individualnosti i inovacija, a ima za cilj da postane novi vodeći svetski priznat brend sa raznovrsnim high-end linijama za negu ruku, noktiju i stopala. Brend je osmišljen tako da uliva poverenje i uvek je uz korak sa modnim trendovima i bojama. LUX INDUSTIJA® je savršena sinteza kvaliteta i pouzdanosti s’ jedne strane i inspiracije i zabave s’ druge strane. Odličan osećaj za inovacije i usavršavanje proizvoda pleni snove mnogih potrošača. Sam brend je nastao kao rezultat 20 godina uspešnog poslovanja ATELIERLK®KOMPANIJE i istraživanja u njenoj ličnoj estetskoj akademiji, sa ciljem pospešenja finalnog proizvoda dostupnog majstorima u nail modeling industriji i plasiranja novih trendova. MI verujemo kvalitetu, inovaciji i poverenju potrošača, a naša BEAUTY ACADEMY BY LESJA KARIĆ® postala je spoj lepog i korisnog pružajući najviši standard u obrazovanju, polaznicima akademije mogućnost da dobiju diplomu priznatu po ISO 29990 standardu, čime su im vrata Evrope otvorena. Rame uz rame sa nama - zakoračite u svet.

KVALITET

Intezivna istraživanja za poboljšanje postojećih i dizajn novih proizvoda obezbeđuje visok kvalitet koji nudimo našim klijentima.

INOVACIJA

Nova i napredna tehnologija našeg materijala, predstavlja originalnost i donosi tržišnu vrednost našim partnerima.

BEZBEDNOST

Kontrolom kvaliteta proizvoda, uz najviše evropske standarde, brinemo i garantujemo za bezbednost prirodnih noktiju.

DIZAJN

Kreativnost je naša strast. Pokrećemo nove trendove, nudimo savremene tehnike i sa njima budimo inspiraciju u vama.

EDUKACIJA

LUX TIM™ - profesionalni edukativni programi, sa ciljem usmerenosti na razvoj i usavršavanje vaših veština i znanja.

PODRŠKA

LUX TIM™ - konstantna i edukativna podrška partnerima, pružanje uputstava i saveta za pravilno korišćenje naših proizvoda.

OBUKA

Nudimo vam savremenu obuku i podršku u radu sa LUXKRAFT® materijalima, usavršavamo vaše veštine, sa ciljem da od vas napravimo profesionalnog stilistu noktiju. Našu LUX INDUSTRIJU® čini pozdan tim profesionalaca, koij u svakom trenutku prati trendove, kvalitet i rast brenda pružajući vam stručnu obuku.

PROIZVODI

LuxKraft® Proizvodi su napravljeni u najboljim Evropskim laboratorijama u skladu sa modernim tehnologijama, uz pomoć visokokvalitetnih i neškodljivih komponenata i sirovina za ljudsko zdravlje koje nikako ne mogu da naškode prirodnim noktima. LuxKraft® Nova i napredna tehnologija našeg materijala omogućava majstorima da rade sa zadovoljstvom i proširuju svoj Biznis u mnogim pravcima, kako modeliranja, tako i dizajna noktiju. Materijal za dizajn noktiju u potpunosti prati trendove i pruža Vam kvalitetan rad sa novim tehnikama i brzim dizajnom koji veoma efektno izgleda na noktima.

Lajkujte Nas

Pratite Nas

Gledajte Nas

TOP
Promeni valutu
RSD Srpski dinar
EUR Euro