O BRENDU

LUXKRAFT® brend je individualnost lepote i partnerstva, a ima za cilj postati novi vodeći svetski brend sa raznovrsnim high-end linijom za ruke, nokte i negu sopala. Brend je osmišljen tako da uliva poverenje i uvek je u kontaktu sa modnim bojama i trendovima. LUXKRAFT® je savršen izbor između kvaliteta i pouzdanosti s jedne strane i inspiracije i zabave s druge strane. Savršen osjećaj za inovacije danas i sutra odgovarajućim bojama pleni snove mnogih potrošača. Brend je nastao zahvaljujući 20 godina uspešnog poslovanja ATELIERLK® KOMPANIJE i istraživanja na akademiji, te pospešuje svoj razvoj širom sveta. Mi smo međusobno jači svaki dan u potrazi za novim trendovima. Verujemo kvalitetu, novaciji i poverenju potrošača, jer je naša ATELIERLK® AKADEMIJA postala spoj lepog i korisnog pružajući najviši standard u obrazovanju naše LUX INDUSTRIJE®.

KVALITET

Intezivna istraživanja za poboljšanje postojećih i dizajn novih proizvoda obezbeđuje visok kvalitet koji nudimo našim klijentima.

INOVACIJA

Nova i napredna tehnologija našeg materijala, predstavlja originalnost i donosi tržišnu vrednost našim partnerima.

BEZBEDNOST

Kontrolom kvaliteta proizvoda, uz najviše evropske standarde, brinemo i garantujemo za bezbednost prirodnih noktiju.

DIZAJN

Kreativnost je naša strast. Pokrećemo nove trendove, nudimo savremene tehnike i sa njima budimo inspiraciju u vama.

EDUKACIJA

LUX TIM™ - profesionalni edukativni programi, sa ciljem usmerenosti na razvoj i usavršavanje vaših veština i znanja.

PODRŠKA

LUX TIM™ - konstantna i edukativna podrška partnerima, pružanje uputstava i saveta za pravilno korišćenje naših proizvoda.

OBUKA

Nudimo vam savremenu obuku i podršku u radu sa LUXKRAFT® materijalima, usavršavamo vaše veštine, sa ciljem da od vas napravimo profesionalnog stilistu noktiju. Našu LUX INDUSTRIJU® čini pozdan tim profesionalaca, koij u svakom trenutku prati trendove, kvalitet i rast brenda pružajući vam stručnu obuku.

PROIZVODI

LuxKraft® Proizvodi su napravljeni u najboljim Evropskim laboratorijama u skladu sa modernim tehnologijama, uz pomoć visokokvalitetnih i neškodljivih komponenata i sirovina za ljudsko zdravlje koje nikako ne mogu da naškode prirodnim noktima. LuxKraft® Nova i napredna tehnologija našeg materijala omogućava majstorima da rade sa zadovoljstvom i proširuju svoj Biznis u mnogim pravcima, kako modeliranja, tako i dizajna noktiju. Materijal za dizajn noktiju u potpunosti prati trendove i pruža Vam kvalitetan rad sa novim tehnikama i brzim dizajnom koji veoma efektno izgleda na noktima.

Lajkujte Nas

Pratite Nas

Gledajte Nas

TOP