ATELIERLK® KOMPANIJA

ATELIERLK® je mesto na kojem ćete dobiti kompletnu edukaciju iz oblasti estetike, uz mentorsku podršku profesionalaca. Takođe, ovde možete kompletno opremiti Vaš salon lepote ili drugo radno mesto gde ćete vršiti nadogradnju, modeliranje i dizajn noktiju, šminkanje i druge estetske usluge. Postojimo od 2002. godine. Osnivač, glavni predavač i kreativni direktor je Lesja Karić. Svake godine firma sve više širi svoj potencijal uz dodavanje novih delatnosti i stručnog kadra kvalitetnih i profesionalnih saradnika.

OBRAZOVANJE I PARTNERSTVO ATELIERLK®KOMPANIJA

Hoćete da postanete naš saradnik? Nudimo Vam više solucija koje su, kako kaže naš višegodišnji staž, veliki finansijski uspeh.

DILER (PRODAVAC)

Može postati svaki preduzimač koji radi u sferi „lepog biznisa“ (veleprodaje, prodavnice profesionalne opreme, saloni ili edukativni centri)

DISTRIBUTER

Distributer kompaniji AtelierLK® - je predstavnik kompanije koji ima pravo da distribuira materijal LuxKraft®. Pruža klijentima konsultacione i edukativne programe po metodici i tehnologiji estetske akademije AtelierLK®.

 

FRANŠIZING ATELIERLK®KOMPANIJA

Atelier LK doo predstavlja vam strategiju stvaranja sopstvenog biznisa na modelu salona lepote po dogovoru franšiziranja. Razradili smo za Vas jako prihvatljive uslove koji će Vam pomoći da u minimalnom roku postignete maksimalan prihod. Obuke u akademiji za estetiku Atelier LK Bilo koji majstor kao i potpuni početnik može dobiti kvalitetnu baznu obuku i obuku za povećanje kvalifikacije.

TEHNIČKA OBUKA ATELIERLK®KOMPANIJA

Akademija za estetiku predlaže Vam tehničke seminare po potrebi materijala Lux Kraft® u modeliranju noktiju, dizajnu, manikiru, pedikiru, gel laku, kao i tehniku rada sa specijalnim gelovima. Osvojite mnogo zanimljivih i modernih tehnika, povećajte svoje majstorstvo i samim tim povećajte svoj prihod u salonu zahvaljujući radu na materijalima Lux Kraft®. Možete proći obuku u našim predstavništvima, centrima za distribuciju i pozvati našeg tehnologa u Vaš salon radi prezentacije našeg materijala.

KURSEVI POVEĆANJA KVALIFIKACIJE ATELIERLK®KOMPANIJA

U akademiji Atelier LK mođete dobiti stručno usavršavanje od strane naših edukatora. Takodje možete pozvati jednog od naših edukatora u Vaš grad. Predavači na našoj akademiji su visokokvalifikovani edukatori. Pobednici na takmičenjima i nosioci mnogobrojnih nagrada na različitim takmičenjima i šampionatima. U osnovi naših edukacija su – inovativne metode i specijalni sistem obuka naše akademije koja ima višegodišnju tradiciju. Iz naše akademije izašao je velik broj vodećih majstora kako u Srbiji tako i u regionu, takođe i šampiona na mnogim evropskim takmičenjima. Osim programa akademije takođe postoje i autorski programi predavača. Ako želite da naučite jednu od najtraženijih profesija ili želite da poveđate Vaš nivo profesionalizma ili pak podići na viši nivo i početi predavati, Akademija za estetiku Atelier LK je pravo mesto za Vas.Obuke u akademiji za estetiku Atelier LK Bilo koji majstor kao i potpuni početnik može dobiti kvalitetnu baznu obuku i obuku za povećanje kvalifikacije.

MEĐUNARODNI ŠAMPIONAT “MAGIC & NAILS“

Naša kompanija Vam omogućuje da uz prijavu na šampionat “Magic & Nails“ podignete svoj status i iskustvo na viši nivo. Možete testirati svoje znanje na terenu i zauzeti poziciju koja Vam pripada. Postanite šampion.

Lajkujte Nas

Pratite Nas

Gledajte Nas

TOP